domingo, 7 de junio de 2009

Cafè amb lletres - Marius Carol





Cafè amb lletres - Marius Carol
04/06/2009
La sessió del programa Cafè amb lletres amb la participació del periodista Màrius Carol.
Màrius Carol és un periodista de raça. Ha format part de les redaccions de diversos diaris. Actualment és el director de comunicació del Grup Godó i columnista habitual de La Vanguardia. Col·labora en diversos mitjans de comunicació. La seva obra escrita es situa entre la ficció, amb Les seduccions de Júlia [premi Ramon Llull 2002], entre d’altres títols, i la no ficció, d’on destaca L’enigma Dalí [premi Así fué 2004].Màrius Carol viu entre la literatura i el periodisme. I justament dels encontres i desencontres entre ambdues en parlarà, al Cafè amb lletres. També dissertarà sobre el futur del paper, del moment del diari i del llibre. I explicarà què és el que està escrivint, i quan ho fa i quins temes l’interessen.
Carol, a propòsit de la seva obra Les seduccions de Júlia es manifestava convençut que 'part de la millor literatura es fa als diaris'. El periodisme, per cert, apareix homenatjat a la novel·la, ja que tant Júlia com alguns dels antics amics, i amants, que es troba a la ciutat, exerceixen aquesta professió: 'Si em diguessin que la novel·la és periodística em sentiria orgullós', conclou.




Arriba a Cerdanyola un gran quiosc de revistes en catalàLa plaça de l’Abat Oliba acollirà entre el 4 i el 7 de juny el quiosc.cat, un gran quiosc que reuneix l’actual oferta de publicacions d’informació general i especialitzada escrites en català que organitza l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).
El quiosc.cat arriba a Cerdanyola amb un ampli programa d’activitats que començaran el 4 de juny. La regidora de Cultura a l’Ajuntament de Cerdanyola, Consol Pla, destaca que la sessió del Cafè amb Lletres prevista pel dia 4 i protagonitzada per l’escriptor Màrius Carol s’inclourà en aquest programa. La sessió es trasllada així a la plaça de l’Abat Oliba a l’hora habitual, a les 19.30h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario